About Fam

Nama diberi mohd Fahmi Yusof. Dibesarkan di Johor. Mempunyai dua orang adik beradik. Mempunyai seorang kakak sedang belajar di Perak. Menuntut di UiTM Shah Alam (Degree in Journalism). Care free person. Jenis tak kisah apa nak jadi, jadilah. hehe… Dah kali ke 3 gagal dalam bercinta… tapi tak kisah pun… bukan nak cari bini pun… still study… so, tumpukan pada plajaran dulu(poyonya)… malas nak pkir carik2 awek tapi still ‘usha’2 mana yang berkenan… calon je… hehe. suka sangat hang out dengan member2 and gi cinema. Saya ni slalu wat baik tapi jarang2 saya dapat balasan baik daripada orang… kbanyakkan saya d back stabb oleh rakan2(x sume la…)… so kadang2 saya rasa nak wat jahat je… ARGHHH!!! bagi saya life is not fair… tp saya still bersyukur dengan apa yg dkurniakan ALLAh kpd saya dan family saya… Bagi saya… saya suka sangat menghargai nilai sesebuah persahabatan… ntah la… tak tau la knapa… ;D

Anyway… mahu lebih mengenali saya… bacalah blog ni 😀

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: